Cadena humana a Sants

Cadena humana a Sants

Aquest divendres (30 d’agost) a les 20.14 h farem un assaig de la Via Catalana cap a la Independència a la carretera de Sants.

Els del Poble-sec per la Independència assitirem a aquest assaig real a Sants perquè passarà pel mateix lloc que la Via Catalana l’Onze de Setembre. Es tallaran onze carrers, es farà una gigafoto, proves de comunicació entre l’equip responsable de cada tram –la cadena de divendres es dividirà en 6 trams, que es corresponen amb els 6 trams (3 km) de la Diada.

L’acte començarà a les 18.30 h, a la plaça Bonet i Muixí (al costat de les Cotxeres de Sants), amb la Núria Feliu com a figura central, i coincidint amb el final de la festa major de Sants. Hi haurà gegants, tabalers i diables. A més, els de PSxI estrenarem la nostra superestelada vermella que ens acompanyarà durant la Via Catalana i els companys de SMxI mostraran les pancartes que portaran l’Onze de Setembre.

Hi estan convidats tot el Consell de Districte, les entitats i, a més, hi assistirà el regidor del Districte, Jordi Martí (CiU), David Fernández (CUP), un representant de Nova Esquerra Catalana, el periodista Vicent Partal.

El programa complet de l’acte el podeu consultar a: http://smxi.cat/assaig-de-la-cadena-humana-a-sants-30-dagost