Tenim autobús per anar cap a l'Ebre!

Encara no t’has apuntat a la Via Catalana? Doncs vine amb nosaltres a les Terres de l’Ebre amb l’autobús que hem organitzat els de PSxI!

Davant l’allau de persones previst per als trams que passen pel Poble-sec, molts veïns s’estan començant a oferir voluntaris per cobrir els trams més fluixos de les Terres de l’Ebre. Per assolir l’èxit i demostrar al món que volem convertir-nos en un nou estat d’Europa hem d’aconseguir una cadena contínua i només ho farem possible si cobrim els trams que tenen poca població.

Els poblesequins, amb amics i familiars, podem passar una gran Diada junts a les comarques del sud i així formar part de la història. És per això que els del Poble-sec per la Independència hem organitzat un autobús que sortirà del barri de bon matí, a les 10 h, per anar a passar la Diada a l’Ebre, on els trams de la Via Catalana per la Independència són més fluixos. Responem així a la crida que han fet des de les Terres de l’Ebre i ens afegim a la iniciativa com han fet altres territorials per omplir els 400 km de la Via i organitzar una gran Diada per totes les terres catalanes.

El Poble-sec fa Via cap a l’Ebre!

  • Hora de sortida: A les 10h, a la plaça dels Ocellets

  • Destí: tram de Camarles

  • Preu: 12 € per persona (6 € els menors de 14 anys)

Com apuntar-vos-hi? Envieu un correu electrònic a extensio.psxi@gmail.com i rebreu tota la informació detallada i com fer el pagament. Si voleu, també podeu apuntar-vos venint dijous a 2/4 de 8 h del vespre al centre cívic El Sortidor o a les nostres paradetes informatives.

Si teniu cap pregunta o dubte sobre l’autobús o la Via Catalana podeu escriure’ns aquí a la web o enviar-nos un correu electrònic a poblesecperlaindependencia@gmail.com.

Les comarques del sud, que corresponen als primers trams de la Via, han fet un vídeo promocional sota el lema: Omplim les Terres de l’Ebre!