Vine i participa a Signa un vot per a la Independència!

Vine i participa a Signa un vot per a la Independència!

Aquest cap de setmana a tot Catalunya fem una jornada intensiva per a la campanya ‘Signa un vot per a la independència’.

Al Poble-sec tant dissabte com diumenge hi haurà dues parades de recollida de signatures: una al carrer de Teodor Bonaplata i, l’altra, davant del Molino, a la plaça de la Bella Dorita. Fins a les 8 h del vepre podreu venir-hi tots els que encara no han signat!

Aquest matí molts veïns ja han signat i ja superem les 200 persones.

A més, a la plaça de Catalunya de Barcelona de totes les territorials de Barcelona hi han muntat parades per fer-hi una recollida massiva de vots i la parada del Poble-sec per la Independència està sent un èxit.

Encara no has votat? T’hi esperem!