Agenda d'actes del 20 al 26 de gener

Aquí teniu els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país.

  • DIMARTS 21: paradeta informativa i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència”. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça de la Bella Dorita (davant del Molino).
  • DIMECRES 22: reunió de preparació de la rua del Carnestoltes d’enguany. Ens trobem al centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor, a les 8 del vespre (la reunió potser no es farà allà: estem pendents de saber si tindrem sala).
  • DIJOUS 23: assemblea ordinària. A les 8 del vespre al centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor.
  • DIVENDRES 24: paradeta informativa i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència”. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça dels Ocellets.
  • DISSABTE 25: jornada intensiva de paradetes informatives i de recollida de peticions per a la campanya “Signa un vot per la independència” al barri de Sant Andreu. Ens trobem a 1/4 de 11 del matí a la pl. del Sortidor.

Actes d’altres assemblees territorials o sectorials

  • DIUMENGE 26: jornada “2014. Independència. Raons pel Sí + Sí“. Veniu amb amics i/o familiars indecisos! De les 10 del matí a 2/4 de sis de la tarda, a l’auditori del centre cívic “Cotxeres de Sants”, c. de Sants, 79. Organitzat per la territorial de Sants-Montjuïc.

Altres actes

  • DILLUNS 20: conferència “El “tema català” durant la Guerra de Successió: imatge, propaganda i política””, a càrrec d’Àngel Casals, dins dels actes programats per commemorar el Tricentenari de 1714. A les 7 del vespre al centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor. Organitzat pel Centre d’Estudis de Montjuïc (CEM).
  • DIJOUS 23: dinar col·loqui amb Josep Maria Soler, Rvdm. Dom. Abat de Montserrat. A 3/4 de 2 de la tarda al Born Centre Cultural (cal inscripció i pagament previ). Organitzat pel Punt Avui i l’associació Moment Zero.