Agenda d’actes de la setmana del 10 al 16 de febrer

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

Dimarts 11: paradeta informativa. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça de la Bella Dorita (davant del Molino).

Dimecres 12: reunió per a parlar de l’actualitat política. A les 8 del vespre al centre cívic “El Sortidor”, plaça del Sortidor.

Divendres 14: paradeta informativa. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia a la plaça dels Ocellets.

Dissabte 15: paradeta informativa, encara pendent de confirmació. De 3/4 d’11 del matí a 2 del migdia al carrer de Teodor Bonaplata amb l’avinguda del Paral·lel.

Actes d’altres assemblees territorials o sectorials de l’ANC

Dimecres 12: conferència “L’endemà de la independència“, a càrrec d’Albert Pont, president del CCN. A les 7 de la tarda al centre cultural Teresa Pàmies, c. Urgell 145. Organitzat per la territorial de l’Esquerra de l’Eixample.

Dijous 13: xerrada “República Catalana, relacions internacionals“, dins del cicle de xerrades “El país que volem”, a càrrec de Liz Castro, de VilaWeb Global i Jordi Vàzquez, de Help Catalonia. A les 7 de la tarda a la sala d’actes de Cotxeres, pl. Bonet i Muixí, a la 4a planta. Organitzat per la territorial de Sants-Montjuïc per la Independència.