Concentració de Somescola.cat

El Poble-sec per la Independència assistirà a la manifestació d’avui 10 de febrer davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per respondre als atacs judicials i defensar el model d’immersió lingüística vigent a l’escola.

L’Assemblea Nacional Catalana dóna suport a la concentració d’avui davant del TSJC, a Barcelona, organitzada per Somescola.cat per demostrar el nostre rebuig als atacs judicials constants que pateix el model d’immersió lingüística. Aquesta mobilització pretén demostrar el consens social que dóna suport a l’actual model educatiu tant en llengua com en continguts, i rebutjant la judicialització dels usos lingüístics a partir de l’acció individual d’unes famílies.

A més, des del PSxI ens adherim al manifest de la sectorial de Sants-Montsjuïc per la Independència en què es proposa:

  • El manteniment absolut del Departament d’Ensenyament del funcionament actual de la Llei d’Educació de Catalunya i el seu suport incondicional als Directors, Claustres i Consells Escolars de les escoles afectades.
  • El rebuig explícit del màxim nombre d’Ajuntaments catalans a la sentència.
  • La solidaritat incondicional de les diferents organitzacions patronals i sindicals fins a les darreres conseqüències en la defensa de les persones i institucions afectades.

El 10 de febrer a les 18.30 h al passeig de Lluís Companys.

Volem que sigui massiva, t’hi apuntes?