Escòcia i Catalunya, camí de la llibertat musical

L’ANC és una de les entitats col·laboradores del concert Escòcia i Catalunya, del 9 de març, a les 19h, a l’Auditori de Barcelona.

Si a finals de gener ja vam poder gaudir del concert General Moragues: homenatge, al qual va assistir Poble-sec per la Independència i en el qual l’ANC també en va ser entitat col·laboradora, ara arriba un altre esdeveniment musical de caire independentista: Escòcia i Catalunya, camí de la llibertat musical. Aquests concerts forma part del XXVII Festival Folk Internacional, del Tradicionàrius, que enguany presenta un programa molt reivindicatiu.

Al concert del 9 de març hi actuaran els escocesos Capercaille i el grup del Baix Llobregat RIU, els gaiters de la City of Barcelona Pipe Band i els Castellers de la Vila de Gràcia.

Els associats de l’ANC tenen un descompte sobre el preu de les entrades. En aquest cas, el preu al públic en general és de 15 € i el descompte és del 25%. (11,25€, més la despesa de gestió de L’Auditori). Si voleu adquirir-ne entrades, heu d’anar a la pàgina web de l’Auditori. A l’hora de comprar les entrades, que en podreu agafar un nombre il·limitat, heu d’escriure les dades següents:

Nom del descompte: TRADICIONARIUS

Codi: AME01414