II Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana

L’Assemblea Nacional Catalana prepara la II Assemblea General Ordinària i els del Poble-sec per la Independència no hi faltarem.

S’obre la primera convocatòria a la II Assemblea General Ordinària de l’ANC que se celebrarà al Tarraco Arena Plaça (c/ Mallorca, 18, Tarragona) el proper 5 d’abril de 2014.

Aquesta primera convocatòria només té l’objectiu d’informar del dia i municipi on se celebrarà l’Assemblea General Ordinària d’enguany. A partir del 21 de març es farà pública una segona convocatòria indicant l’ordre del dia, els horaris on se celebrarà i tota la documentació que es tractarà al llarg de la sessió.

A l’Assemblea General del 5 d’abril hi podran participar totes aquelles persones inscrites com a membres de ple dret abans del 1 d’abril de 2014 i que estiguin a corrent de pagament de la quota corresponent.

Des del 7 de febrer fins el 10 de març teniu temps per fer la preinscripció a l’Assemblea General a través del formulari que trobareu a la web de l’ANC (www.assemblea.cat). La preinscripció és molt important ja que permetrà tenir una bona previsió del nombre de membres de ple dret que hi participaran i, per tant, es podrà optimitzar al màxim la logística de l’Assemblea General. Qualsevol incidència amb la preinscripció es podrà resoldre a través del correu cens@assemblea.cat.

D’altra banda, el Secretariat Nacional ha aprovat l’inici del procés d’actualització del Full de Ruta que durà a terme una comissió redactora. L’actualització del Full de Ruta es penjarà al web de l’ANC el 28 de febrer de 2014. Ben aviat es detallaran qui, com i quan es podran presentar les esmenes a la ponència d’actualització del Full de Ruta.

Ja per acabar, la web de l’ANC també hi ha penjat el Reglament de l’Assemblea General aprovat pel Secretariat Nacional el 18 de gener de 2014 i ampliat el dia 15 de febrer de 2014.