Agenda d'actes del 3 al 9 de març

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

Aquesta setmana destaquem l’acte de dimarts a les 8 del vespre al centre cívic “El Sortidor”: la presentació del llibre A un pam de la independència, a càrrec de l’autor, el periodista Vicent Partal, director del diari digital VilaWeb i testimoni directe de molts processos d’independència, entre els quals els de les repúbliques bàltiques. Després de la presentació del llibre hi haurà un torn de preguntes i, per acabar, prendrem una copa

Dilluns 3

  • Debat “Reptes i oportunitats del nou Estat Català. La perspectiva econòmica”, amb diversos especialistes. Organitzat per la Sectorial d’Economistes i el Cercle Català de Negocis, a les 19 h, a la sala d’actes de la Borsa de Barcelona. Passeig de Gràcia, 19.
  • Conferència: «L’economia catalana abans i després del 1714, continuïtat i canvi», a càrrec de Jaume Torras i Elías, catedràtic emèrit d’Història i Institucions Econòmiques de la Universitat Pompeu Fabra. Organitzat per la Societat Catalana d’Economia i Societat Catalana d’Estudis Històric, a les 19 h. Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47

Dimarts 4

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, al carrer de Nou de la Rambla amb l’avinguda del Paral·lel.
  • Presentació del llibre A un pam de la independència, a càrrec de l’autor, Vicent Partal. A les 20 h, al centre cívic “El Sortidor”. Plaça del Sortidor.

Dijous 6

  • Recital de poemes patriòtics, a càrrec de Núria Feliu, i cantada d’havaneres. Organitzat per Barceloneta per la Independència, a les 17.30 h, Centre cívic de la Barceloneta.

  • Assemblea ordinària. A les 20.00, al centre cívic “El Sortidor”, a la plaça del Sortidor

Divendres 7

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, a la plaça dels Ocellets.

Dissabte 8

  • Paradeta informativa i punt de recollida de drets de petició de la campanya “Signa un vot per la independència”. D’11.00 a 14.00, al carrer de Teodor Bonaplata amb l’avinguda del Paral·lel.

Diumenge 9

  • Visita guiada “La nova fortificació borbònica de Barcelona. Un recorregut per la fortificació de Montjuïc”. Organitzat pel Centre d’Estudis de Montjuïc, a les 11 h. Davant del pont d’accés a la fortalesa.
  • Concert “Escòcia & Catalunya. Camí de la llibertat musical”. Organitzat per l’ANC, Òmnium Cultural i el Tradicionàrius, a les 19 h a L’Auditori de Barcelona.