Pedalem per decidir

Pedalem per decidir

Diverses Territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzen una bicicletada popular amb el lema “Pedalem per decidir” i el Poble-sec per la Independència no hi faltarem!

Diumenge, coincidint amb la la Setmana de la Bicicleta a Barcelona, hi haurà un recorregut amb aquest mitjà de transport pels carrers més cèntrics de la ciutat i es recorreran 12 km per recordar que el 9 N volem decidir el nostre fufur.

  • 10.30 h : Concentració als 2 trams superiors Av. Gaudí (A tocar de l’Hospital de St.Pau)
  • 11’00 h : Sortida per Castillejos ​
  • Recorregut 12 km. : Castillejos / Provença / Diagonal / Bruc / Provença / Balmes / Diputació / Rocafort / Floridablanca / Pça. Universitat / / Pelai / Plaça Catalunya / Fontanella / Plaça Urquinaona / Trafalgar / Arc de Triomf / Pg. Lluís Companys / Pg Picasso / Parlament / Pg. Picasso / Pg. Lluís Companys / Av. Vilanova / Pl. Fort Pienc.
  • 13’00 h (aprox.): Final del recorregut a la plaça de Fort Pienc​

A la web de l’Assemblea preparada per l’ocasió trobareu el detall de tota la informació (plànol del recorregut, cartell, recomanacions, consells de seguretat, botigues de lloguer de bicis, etc.) Serà una manifestació cívica, lúdica i festiva a favor de decidir el nostre futur de manera democràtica votant el proper 9 de novembre.

Si hi voleu venir poseu-vos en contacte amb nosaltres per anar-hi junts! Us hi esperem!