Agenda d'actes del 7 al 13 de juliol

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència (marcades en negreta) en un període que serà decisiu per a l’alliberament del país!

DIMARTS 8 17.00-20.00

Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”.

⇢ Av. Paral·lel / c. Nou de la Rambla

19.00

DIJOUS 10

Conferència taula-rodona “El país que volem”, amb el Dr Josep M. Martorell i Rodon, Director General de Recerca de la Generalitat. Organitzat per les territorials d’Horta-Guinardó i de Sarrià-Sant Gervasi.

⇢ Escola Súnion, avinguda República Argentina, 85-89.

19.30

Debat obert: El 9-N a debat: Què pot passar abans del 9-N? I després? Què cal fer davant cada possible escenari? Organitzat per la territorial de Gràcia.

⇢ Auditori de la Violeta, carrer Maspons, 6-8.

DIVENDRES 11 11.00-14.00

Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”.

⇢ Pl. dels Ocellets

DISSABTE 12 10.00-14.00

Jornada intensiva de Punts d’Informació per la Independència a Badalona.

Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu ( poblesecperlaindependencia@gmail.com ), del Twitter ( @PSxIndp ) o del Facebook (facebook.com/PsxIndp ). També podeu consultar-nos per aquí, pel nostre lloc web.

Us esperem!