Via Catalana 2014: trams 44 i 45

Via Catalana 2014: trams 44 i 45

Aquests són els trams de la Gran Via dels quals Poble-sec per la Independència n’és responsable.

Els trams 44 i 45 comprenen dues illes de la Gran Via de les Corts Catalanes, entre l’avinguda del Paral·lel i el carrer de Vilamarí. L’11 de Setembre tots els catalans tornarem a reunir-nos a Barcelona per fer una gran V, una ve baixa de votar, de voluntat, de via, etc.

Pots inscriure-t’hi aquí o a qualsevol de les parades que cada setmana fem al barri els del PSxI (pots consultar la nostra agenda o el calendari que surt en aquesta web).A més, a les nostres parades podreu adquirir les samarretes oficials de la Via Catalana d’enguany, la samarreta va acompanyada d’una motxil·la. Els dos braços de la Via formaran una gran bandera catalana, per tant, haureu de triar quina samarreta vestireu, la vermella o la groga. Tingueu en compte que la compra de les samarretes ajuda a finançar tota l’elaboració i comunicació d’aquest gran esdeveniment.

Aquesta Diada comptem amb tots vosaltres per tornar a recordar al món sencer que volem votar per aconseguir la independència del nostre país. I si vols tenir una participació més activa, vine i ajuda’ns a organitzar la V! Només cal que ens escriguis a: poblesecperlaindependencia@gmail.com.