Agenda d'actes de l'1 al 7 de setembre

Ja és aquí el setembre, potser el més transcendental per al futur del país en segles.

Com ja sabeu, la votació del 9 de novembre ve precedida de la senyera en forma de V que crearem als carrers Gran Via i avinguda Diagonal l’11 de setembre. A la gent del Poble-sec ens han tocat els trams 44 i 45, a Gran Via entre el carrer Vilamarí i l’avinguda del Paral·lel. Si no ho heu fet ja, apunteu-vos-hi tot d’una, a la pàgina de l’ANC! Tingueu present que no es tracta d’una simple concentració: requereix un gran esforç organitzatiu, com el de la Via de l’any passat. I feu apuntar-s’hi els vostres coneguts!

Aquests són els actes més importants que es faran al barri i a la resta de la ciutat aquesta setmana. Us animem a participar-hi, sobretot en els organitzats per Poble-sec per la Independència (marcats en negreta)!

DIMARTS 2
17.00-20.00
Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”
⇢ Av. del Paral·lel / c. Nou de la Rambla

DIJOUS 4
11.00-14.00
Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”
⇢ C. Vilamarí / Gran Via de les Corts Catalanes

19.30
Presentació del llibre És l’hora dels adéus?, a càrrec de l’autor, Xavier Sala i Martín
⇢ Escola Súnion, Avda. República Argentina 85-89

20.00
Assemblea ordinària
⇢ Centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor

DIVENDRES 5
11.00-14.00
Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”
⇢ Pl. dels Ocellets

DISSABTE 6
11.00-14.00
Paradeta informativa i punt de recollida de la campanya “Signa un vot per la independència”
⇢ C. Vilamarí / Gran Via de les Corts Catalanes

16.30-21.30

Acte unitari “El 9N2014 volem votar”. Amb Carmel Forcadell (ANC), Muriel Casals (Òmnium), Ana Alcocer (Súmate), Esther Vivas (Procés Constituent), Neus Munté (CIU), Marta Rovira (ERC), Dolors Camats (ICV) i Anna Saliente (CUP). Presentat per Jaume Puigcorbé. Hi haurà tallers i cantada d’havaneres

⇢ Rambla del Carmel / C. Dante

DIUMENGE 7
13.00
Botifarrada al barri. Pendent de confirmar

Per a qualsevol informació addicional o inscripció, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu (poblesecperlaindependencia@gmail.com), del Twitter ( @PSxIndp ) o del Facebook ( facebook.com/PsxIndp ).