La 3a marxa de torxes ja és a punt!

La 3a marxa de torxes ja és a punt!

I l’itinerari serà íntegrament pel Poble-sec!

Com cada any, la vigília de la Diada farem la tradicional Marxa de Torxes, enguany serà la marxa del Tricentenari 1714-2014 i farà tot el recorregut pel Poble-sec. Per tant, Poble-sec per la Independència hi tindrà un paper destacat, tot i que és una marxa conjunta organitzada amb els barris de Sants i de Sant Antoni.

Els actes començaran a les 8 h del vespre a la plaça dels Ocellets i la plaça del Setge. On hi haurà parades d’entitats col·laboradores per promoure les tasques que duen a terme al barri, entre elles la del PSxI. En què, si encara no la teniu, podreu comprar la samarreta per a la V. A banda de les parades, també hi haurà una parada on vendrem les torxes per a la marxa que valdran 2 €.

La Marxa de Torxes començarà a 3/4 de 10 des de la plaça del Setge i marcarà el pas la Coronela i amb l’acompanyament de tres grups de tabalers. Seguirà el recorregut següent:

Es calcula que acabarem cap a 2/4 de 11 al Parc de les 3 Xemeneies on es farà l’acte de cloenda, que s’hi llegirà un manifest conjunt per Joan Mollà, es farà la crema del Decret de Nova Planta i hi haurà pa amb vi i sucre per a tothom.

Us hi esperem! Vine que aquest any il·luminarem el barri de cap a cap!