Mou-te cap a la V!

Des d’Ara és l’hora han preparat unes indicacions per arribar als trams de la V.

Per als trams que organitza el Poble-sec, el tram 44 i el 45, en què també hi hauran els companys del Baix Camp. De fet, l’organització dels trams queda dividida entre tots dos grups: PSxI s’encarregarà de l’organització exterior dels trams i els membres del Baix Camp n’organitzaran l’interior, és a dir, que quedin ben formades les nou barres.

Així doncs, Mou-te cap a la V pretén fer més accessible l’arribada de persones de fora de Barcelona, en el cas dels nostres trams, els veïns del Baix Camp. Els consells més importants són venir amb temps i dins la ciutat moure’s amb transport públic.

Com es pot arribar als trams?

Estacions més properes als trams:

  • Metro L1 i L3: parada Pl. Espanya.
  • Metro L5: parada Rocafort.
  • FGC: parada Pl. Espanya

Amb transport públic

Amb tren:

  • Rodalies RENFE R14 Horaris 900410041

Amb autobús:

Amb vehicle privat

Us recomanem deixar el vehicle fora de la ciutat de Barcelona. Ho podeu fer a qualsevol dels aparcaments situats a l’àrea metropolitana que donen accés al transport públic, que us portarà al centre de la ciutat. Trobareu els enllaços de pàrquings amb transport públic al següent enllaç: Aparcaments amb transport públic

Si de totes totes voleu entrar al centre de Barcelona, utilitzeu les zones indicades al mapa en funció del vostre TRAM. També disposeu de descomptes en aparcaments privats ubicats a Barcelona. Per a més informació feu clic aquí.