La Gigaenquesta ja ha començat al Poble-sec!

La setmana passada va arribar la Gigaenquesta al nostre barri i la van dur a terme 48 voluntaris!Dijous a les 17 h Poble-sec per la Independència era a la parròquia de Sant Pere Claver per preparar tot el material de la Gigaenquesta. 48 voluntaris van arribar a les 18 h per recollir el material i rebre les instruccions per dur a terme l’enquesta, com ara que havien de posar-se per parelles i que passarien les enquestes a les adreces que els havien assignat.

Cada parella va fer les preguntes als veïns que li tocaven per saber quines són les preferències dels poblesequins en temes importants per a la Catalunya que hem de construir. Tenint en compte que la idea és recollir informació sobre l’opinió dels veïns i evitant sempre intentar convèncer ningú de res, ni entrar en polèmica.

Al cap d’una hora o hora i mitja, els voluntaris ja van poder gaudir del pica-pica que els havíem preparat i van poder comentar l’experiència. Cal destacar que ningú va tenir cap problema, l’única dificultat va ser que el cens no estava actualitzat i en alguns casos no coincidia el nombre d’habitatges que deia amb la realitat. I aquest dimecres hi tornem, vine a fer de voluntari!!!