Agenda d'actes de la setmana

Gràcies a l’èxit aclaparador de participació i a la impecable organització de la jornada del 9N, i malgrat les dificultats i amenaces en què es va haver de desenvolupar, tota la premsa internacional ha fet ressò del què realment significava aquella votació, fet que ha augmentat les mostres de simpatia al nostre anhel d’assolir la llibertat. Però encara queda molta feina per fer, i per això us convidem que participeu a l’assemblea extraordinària que celebrarem aquest dijous dia 20 al centre cívic El Sortidor per debatre la posició que ha de tenir l’ANC de cara a unes molt possibles eleccions plebiscitàries.

Igualment, us volem convidar al sopar de celebració, del proper dimarts 25 de novembre, per la gran tasca feta pel 9N durant aquests mesos. Us informarem del lloc i de com apuntar-vos-hi.

També us volem informar que aquesta setmana no hi haurà parades informatives, ja que hem de preparar el debat d’aquest dijous.

DIJOUS 20

19.00

Conferència "El Camí cap a la Independència", amb Vicent Partal, director de Vilaweb. Organitzat per la territorial de la Dreta de l’Eixample.

⇢ Carrer Diputació, 277.

20.00-22.00

Assemblea extraordinària.

⇢ Centre cívic “El Sortidor”, pl. del Sortidor.