Agenda d'actes de l'1 al 7 de juny de 2015

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri, entre elles la 25a Mostra d’entitats del Poble-sec, on gaudireu de les activitats de les entitats del barri. Ajudeu-nos a fer l’estelada de ganxet més gran que mai s’hagi fet, i que mostrarem a la diada d’enguany! Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència i sobretot a la propera assemblea ordinària del Poble-sec per la Independència, ja que, entre altres temes, parlarem de les activitats que farem durant la 25a Mostra d’Entitats. Animeu-vos a participar-hi!

Dimarts 2: Parada informativa a la plaça Bella Dorita (el Molino), d’11 del matí a 2 de la tarda.

Dijous 4: Assemblea ordinària, de 8 del vespre a 10 de la nit, al local del carrer Roser, 99

Divendres 5: Parada informativa a la plaça dels Ocellets, d’11 del matí a 2 de la tarda.

Dissabte 6: 25a Mostra d’Entitats del Poble-sec al Paral·lel (entre Radas i Salvà)