2a Motorada per la Independència

El 27 de juny 2a edició de la motorada a les 17.00 h al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Organitzat per un grup de persones vinculades al món de la moto i al país. Així que podem ben dir que tenim benzina a la sang i estelada l’ànima. Impulsem aquesta concentració en moto en favor de la independència amb el suport de l’Assamblea Nacional Catalana.

La idea és fer una concentració de motos al Circuit de Catalunya a partir de les 17 h. I a més, hi haurà actes festius i parlaments i sortida de la ruta cap a Barcelona.

Itinerari cap a Barcelona
Ruta cap a la ciutat de Barcelona, passejada lúdica per tal de recórrer els principals carrers de la ciutat fins el punt de trobada.

Acte festiu a la ciutat
Trobada a l’acte festiu que es realitzarà a la ciutat. La Motorada ja no forma part dels actes del Catalan Weekend que ha estat traslladat al 11 de setembre.

Reglament: la concentració té un caràcter no competitiu, festiu i responsable. Es prega als participants comportar-se civilitzadament i evitar els sorolls innecessaris per no malmetre la convivència amb la resta d’usuaris de la via pública. La circulació del Circuit a Barcelona es farà seguint els Mossos d’Esquadra a una velocitat prevista de 60 Km/h fins a arribar a Barcelona, on se circularà a un màxim de 50 Km/h i on en tot moment s’hauran de complir les normatives de circulació.

Us hi podeu inscriure aquí: http://motorada.cat/inscripcio/

Trobareu més informació a: www.motorada.cat