Agenda d'actes del 8 al 14 de juny

Agenda d'actes del 8 al 14 de juny

Us presentem els actes més importants que tindran lloc aquesta setmana al barri i a la resta de la ciutat. Us animem a participar en les activitats de Poble-sec per la Independència!

Dimarts 9: Lliurament de premis del 1er concurs de fotografia ANC Ciutat Vella "Els colors del meu barri", a la Sala annexa del c. Comercial, 5 del Born Centre Cultural, a 2/4 de 7 de la tarda.

Dimecres 10: Parada informativa a la plaça Catalunya, de 3 de la tarda a 8 del vespre.

Dimecres 10: Conferència "Habitatge i pobresa energètica" sobre les alternatives energètiques en una Catalunya del futur. Amb Juan Batlle, membre de Súmate. A l’espai Jove Boca Nord Carrer dels Agudells, 37-45, a 2/4 de 7 de la tarda.

Dimecres 10: Debat col.loqui "Constitució, Institucions, organització d’un Nou Estat" amb la participació de Santiago Vidal, Dolors Feliu i Damià Delclot. Al Centre Cultural Teresa Pàmies, c. Urgell 145, a 2/4 de 8 el vespre.

Dijous 11:Xerrada: "Catalunya independent. Les eines pel desenvolupament i el benestar" a càrrec de Germà Bel, economista i polític. A l’Auditori de l’Escola Pia Nostra Senyora, c. Diputació, 277, a les 7 de la tarda.

Divendres 12: Projecció del film l’Endemà amb la participació de la directora de la pel·lícula; Isona Passola, i de Gabriel Rufiàn, membre de Súmate, al final del passi. Al Centre Cívic Fort Pienc, a les 7 de la tarda.

Dissabte 13: Intensiu de parades informatives a La Marina. De 10 del matí a 2 de la tarda.

Dissabte 13: Conferència col·loqui "Pensions, present i futur" a càrrec de Lluís Bonet i Coll, membre de la sectorial d’economistes de l’ANC. A l’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore de Montbau, c. Sorolla, 14, a 2/4 de 7 de la tarda.