Jocs per a la independència

El dia 10 de juliol es va fer el llançament de l’aplicació LINCAT, un joc de preguntes i respostes creat per socis de l’ANC de Sarrià Sant Gervasi i de Sant Cugat del Vallès, desenvolupat per a dispositius mòbils i navegadors web, que té per objectiu disseminar informació favorable a la independència de Catalunya. Té el suport de les principals entitats sobiranistes del país.

Amb una estructura senzilla i un contingut atractiu, posa a prova els coneixements dels usuaris en set grans àrees temàtiques, Economia, Història, Benestar, Cultura, Justícia, Marc legal i Internacional, sense pretendre, en cap moment, adoctrinar o manifestar opinions partidistes. Es tracta de mostrar la ineficàcia, discriminacions i arbitrarietats de l’Estat espanyol i, alhora, posar de manifest l’enorme potencial de Catalunya en tots els àmbits per esdevenir un país molt més net, pròsper i socialment just.

Des del 23 de juny cada dia s’han anat carregant tres preguntes d’un tema, i així se seguirà fent fins a final de setembre. Es pot escollir entre català i castellà. Les respostes correctes tenen una font de referència associada. L’usuari pot compartir fàcilment les preguntes amb els seus contactes, convidant-los a descarregar-se l’aplicació.

Els creadors en demanem la màxima difusió, ja que conté informació riguros i així pugui arribar al màxim nombre de persones i els generi una bona predisposició a votar partits independentistes.

Actualment és operatiu per a Android i per a la versió web, i ben aviat per a sitemes IOS

Podreu descarregar-vos-el des de l’adreça https://app.lincat.cat/