Samarretes disponibles per a l'11S2015

Samarretes disponibles per a l'11S2015

Com cada any l’Assemblea Nacional Catalana ha preparat uns lots que inclouen la samarreta per a la Via Lliure de l’Onze de Setembre d’enguany.

Aquest any la samarreta és blanca i se n’ha fet un model per a home i per a dona i un model per a nens.

Ja les podeu aconseguir a les nostres parades que fem habitualment al barri o podeu escriure’ns un correu electrònic o venir a les nostres assemblees i encarregar-la.

Mides

HOME Talles: S. M. L. XL. XXL
DONA Talles: S. M. L. XL. XXL
MAINADA Talles: 3-4 anys. 7-8 anys. 9-11 anys

El lot amb samarreta d’adult costa 15 € i la samarreta infantil té un preu de 8 €.

L’Assemblea ha organitzat un acte per a avui per vendre els primers lots en el qual, seguint la línia marcada pels eixos de la Campanya d’Estiu, es vol donar el protagonisme als ciutadans i escoltar les seves aportacions per a construir la futura República Catalana.
Així doncs, les primeres 50 persones en presentar-se avui, a partir de les 19.00, a la parada de l’Assemblea a la Plaça Catalunya de Barcelona tindran l’oportunitat de deixar constància escrita dels seus desitjos per al país propi. Els missatges es recolliran en un plafó gegant on hi haurà escrit: ‘Vull tenir Via Lliure a…’. Aquests testimonis rebran un ‘pack’ de regal a canvi de la seva proposta per a una República de tots.

Amb el pack de la Via a més de la samarreta de la Diada, tindràs un punter genèric perquè el puguis pintar amb el color del teu eix (en el cas dels trams del Poble-sec, vermell). També hi trobaràs xapes dels eixos i un domàs commemoratiu de la Via Lliure perquè el puguis penjar a la teva finestra o balcó.

La compra del lot de la Via no és obligatòria, però és una de les vies de finançament de l’ANC. Per tant, si no s’adquireix el lot es podran aconseguir els punters als actes nacionals de la campanya d’estiu, ja que s’hi repartiran punters del color de l’eix en què es basa l’acte. Te’n pots fer un a casa teva del color de l’eix al qual estàs inscrit i portar-lo a la Meridiana o l’Onze de Setembre mateix a la Via Lliure, en què centenars de voluntaris en repartiran a totes aquelles persones que no n’hagin pogut aconseguir un abans de la Diada.