L'Onze de Setembre d'enguany, el més important

L’Onze de Setembre encarem la mobilització més important de la nostra història: la Via Lliure a la República Catalana.

Omplirem la Meridiana formant un immens mosaic blanc, un full nou on escriure i dibuixar des de zero, i on tinguin cabuda tots els somnis i anhels, que dotarem de color. Serà el símbol del país nou que hem de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença.

Entre tots, convertirem la Via Lliure en l’onada d’il·lusió que ens portarà a una majoria independentista el 27S. I, per fer-ho possible, cal que sigui la més multitudinària de la nostra història.

Ara és l’hora! L’11S omplim el carrer, el 27S omplim les urnes!

Els deu eixos de la campanya d’estiu, presents amb actes participatius a tot el territori i que volen ser l’arrel dels valors de la República Catalana, confluiran a l’Avinguda Meridiana de Barcelona i avançaran fins a les portes del Parlament, seu de la sobirania nacional. Començarem, junts, un país nou. Perquè entre tots estem construint el país que volem…

Què farem?

La Via comptarà amb un carril central obert per on avançarà un punter gegant, representació de tots els eixos de la República Catalana, que arribarà a les portes del Parlament de Catalunya. Serà la Via Lliure!

El món ens mira. I oferirem una imatge única en passar del mosaic blanc a una Meridiana plena de color per dir SÍ a un país nou, a un país millor, on totes les sensibilitats tindran cabuda.

Ja us hi podeu inscriure aquí. Els trams assignats al Poble sec són els trams 36 i 37. Veniu i passem una Diada més junts!