Campanya a les Xarxes per promocionar la Via Lliure de l’11S2015

L’Assemblea llença aquesta tarda una campanya a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) per donar una empenta al ritme d’inscripcions i col·locar en l’imaginari col·lectiu la imatge de la Meridiana. L’objectiu de la campanya és que la gent, malgrat ser de vacances, prengui consciència sobre la importància del moment que s’acosta i comenci a pensar en la Via Lliure a la República Catalana, la Diada més determinant dels darrers anys.

La campanya s’anomena ‘El teu estiu apunta a la Meridiana’ i es difondrà des dels diversos canals socials de l’Assemblea, a través dels quals es demanarà a la gent que es facin una fotografia amb el braç ‘apuntant’ a la Meridiana i l’etiqueta #Meridianament. Entre tots els participants, l’ANC sortejarà una plaça per ser a la Fila 0 l’11S amb tres acompanyants.

Tot i el bon ritme d’inscripcions, l’ANC necessita incrementar molt més el nombre d’inscrits per tal d’assegurar que la ‘Via Lliure’ torni a ser un èxit de participació i, per tant, polític per començar un país nou el 27S. És important informar que els primers i últims trams de la Via no estn plens sinó bloquejats per l’organització per motius logístics.

D’altra banda, l’Assemblea vol agrair les aportacions i comentaris que es fan arribar, ja que permeten millorar la pàgina d’inscripcions; gràcies a aquestes preguntes s’han resolt diversos problemes, i s’informa que ja és possible registrar-se amb el NIE.