El Poble-sec serà als trams 36 i 37 de l'avinguda Meridiana!

Ja sabem els trams que omplirà el Poble-sec a la Via Lliure 2015!!

Des del Poble-sec per la Independència fa diversos anys que no fem vacances. I aquest 2015 no és diferent i estem treballant de valent per aconseguir la República catalana que volem i que necessitem. Com ja ha passat en altres ocasions, enguany tenim assignats dos trams de la Via Lliure a la República Catalana, que es corresponen als trams 36 i 37 de l’avinguda de la Meridiana.

Els trams del 36 al 41 són delimitats pels carrers d’Olesa i de Garcilaso. Som al sector F, ens ha tocat el punter vermell i el nostre eix és la Via Lliure a la Solidaritat, un dels deu eixos que caracteritzarant tota la Via i que simbolitzen els eixos principals en què s’ha de basar el futur país que crearem.

La Via Lliure ocuparà més de cinc quilòmetres de l’Avinguda Meridiana de Barcelona, des del carrer Rosselló i Porcel fins al Parc de la Ciutadella. A diferència de l’any passat, en què només s’havia d’ocupar la part central de la Diagonal i la Gran Via, enguany s’omplirà l’Avinguda Meridiana completament. És per això que cal sumar tothom, cal que siguem més que mai.

Horari

La Via Lliure començarà a les 17:14 hores. Et recomanem que al matí participis als actes institucionals o cívics del teu municipi i que després et desplacis cap a la teva ubicació perquè siguis allà a l’hora de dinar. L’hora recomanada per ser al tram són les 16 h.

Tots haurem de ser allà fins aproximadament una hora i mitja més tard, quan el punter haurà arribat al Parlament de Catalunya i tots formarem el mosaic que, a vista d’ocell, passarà del blanc a tots els colors dels eixos de la República Catalana. És molt important, per tant, que ningú no marxi abans d’aquest moment!

InscripcionsPer inscriure’t has d’omplir el formulari, apuntar-te al tram indicat i confirmar la inscripció a través del correu electrònic que rebràs. Cal que ho confirmis a través del correu abans de 24 hores per tal que la teva inscripció sigui vàlida. Si en 24 hores no has rebut el correu, voldrà dir que hi ha hagut algun error. Et demanem que, en aquest cas, tornis a fer la inscripció.

Trobareu més informació a l’apartat de Preguntes i respostes del web de l’Assemblea Nacional Catalana.