Hem guanyat, fem la independència

Una vegada més hem fet història, un pas de gegant en el camí cap a la nostra llibertat com a poble. Hem votat i hem guanyat. Per primera vegada a la història tenim un Parlament clarament i inequívoca independentista!

I això és el fruit de la feina que hem fet entre tots en els darrers anys, de la feina de cadascun de vosaltres. Heu d’estar ben orgullosos d’haver col·laborat a ser on som i tots plegats ens hem de felicitar.

Ens hem de felicitar perquè hem treballat amb un enemic poderós en contra, amb tota mena de joc brut. I ens n’hem sortit molt bé. Imagineu de que serem capaços quan siguem lliures!

Ens hem de felicitar perquè el món ha vist la nostra voluntat expressada a les urnes i ho ha entès. Aquest és el primer pas per al reconeixement internacional del nou estat.

Ens hem de felicitar perquè el resultat del 27S ens dóna el mandat democràtic per iniciar la construcció de la República Catalana.

Ens hem de felicitar perquè tenim més forces que mai per continuar endavant i començar junts l’etapa més il·lusionant, i potser la més difícil, la del procés constituent.

En aquest enllaç trobareu el posicionament oficial de l’ANC.

Junts ho farem possible, fem la independència!

Comunicació Interna
Secretariat Nacional ANC

Us informem que la vostra adreça de correu electrònic està inclosa en la nostra base de dades (fitxer de dades personals) amb la finalitat d’enviar-vos informació que considerem del vostre interès, d’acord amb les condicions d’inscripció de l’ANC. Si voleu deixar de rebre missatges d’aquest llistat, podeu donar-vos de baixa fent clic aquí.