Assemblees Territorials convoquen concentracions per exigir un acord als diputats independentistes

Tindran lloc demà dijous 7 de gener a les 19.30 de la tarda a diverses poblacions del país. A Barcelona se celebrarà a la plaça Sant Jaume i a Girona a la plaça del Vi

Tenint en compte el context polítc actual, diverses Assemblees Territorials han convocat concentracions per demà a les 19:30 hores per exigir a tots els diputats independentistes un acord per complir el mandat sorgit de les urnes el 27 de setembre. A hores d’ara hi ha confirmades les concentracions a la plaça Sant Jaume de Barcelona i a la plaça del Vi de Girona (al llarg del dia es poden anar confirmant actes a altres poblacions, consulteu amb la vostra territorial si se n’organitzen).

Tal com es va resumir en el comunicat fet públic ahir, 5 de gener, des de l’Assemblea exigim a totes les forces polítiques independentistes un esforç per assolir un acord que permeti investir un president/a, formar govern i iniciar el procés constituent per construir la República Catalana.

L’Assemblea Nacional Catalana va néixer per complir l’objectiu d’assolir la independència polítca del nostre país i no ens aturarem fins aconseguir-ho. Des de l’ANC creiem que vivim un moment transcendental i que és responsabilitat de tots fer tot el que estigui a les nostres mans per avançar, sense retrets, amb generositat i sentit de país.

Volem acord!

Comunicació interna ANC