Càmeres Comerç

Les Cambres de Comerç són Institucions oficials que tenen molt de pes dins el món empresarial.

El proper mes de maig, del 2 al 8 de maig, hi ha eleccions a les cambres. Hi tenen dret a vot els autònoms, cooperativistes i empresaris, amb més de 2 anys d’activitat.

Des de l’Assemblea impulsem i donem suport a la candidatura CAMBRES: EINES de PAÍS (www.tuvotestucomptes.cat), formada per candidats i candidates totalment compromesos i compromeses amb al país. L’objectiu és aconseguir que les Cambres de Comerç defensin els interessos del teixit empresarial català i esdevinguin una EINA de PAÍS preparada per la propera desconnexió.

Si ets empresari, soci d’una cooperativa o autònom o algun amic, conegut o familiar teu ho és i creus que té contactes i està ben relacionat dins del món empresarial, ens interessaria molt que ens ajudéssiu en la campanya de les eleccions de les cambres de comerç facilitant-nos de fer-ne difusió.