Indepensants

Indepensants

Butlletí Setmanal de Sants-Montjuïc per la Independència
14 de març de 2019

CITA A MADRID

Aquest dissabte el món independentista català s’aboca a Madrid, amb el lema “L’autodeterminació no és delicte”, amb el suport i acompanyament de més de 50 entitats que porten com a lema “No hay democracia sin derecho a decidir”, defensors de l’Espanya més republicana i allunyada del règim del 78.

El que va començar en el si de l’Assemblea com una idea un xic estrambòtica i provocadora ha acabat seduint el gruix dels seus militants i de gent simplement sobiranista. Es tracta de portar l’esperit de les mobilitzacions pacífiques al centre de poder i repressió de l’estat. Com es va portar a Brusel·les. Com s’exportarà a altres indrets d’Europa.

I la setmana vinent es dibuixa un acte a Altsasua en solidaritat amb els nois injustament condemnats per terrorisme per una baralla de bar.

Fan bé les entitats castellanes, basques i d’altres indrets de l’estat de solidaritzar-se. Quan el poder comença a lliscar cap a l’autoritarisme i la repressió, cap ciutadà demòcrata pot estar segur que la seva dissidència no el portarà entre barrots.

Si vols llegir les entradetes anteriors les trobaràs a: http://smxi.cat/entradetes-indepensants/

FINESTRA OBERTA REPUBLICANA – COMENTARIS
– Què en penses d’aquesta introducció?
– Vols comentar o proposar quelcom?

– La teva opinió ens interessa doncs estem fent República per a tothom. Fes-la en aquest enllaç:

https://goo.gl/forms/00pSEHoyFP1WBGTO2